2019 január 22, kedd

Cikkek

Balance Preview Mod - 2016 tavaszán

Elöljáróban következzen néhány tudnivaló a Balance Preview Mod-ról. Ezt a modot a nagyobb patchek előtt adja ki a Relic Entertainment. Általában 1-2 héttel előtte érkezik és a cég Steam Workshop fájljai között megtalálható. A mod pontosan úgy működik, mint bármely más a Workshopban megtalálható összes többi közül. A mod csak a következő patch változásaival tér el az eredeti játéktól. Tesztelni Automatch-ben nem lehet, csak Custom Game-ben, esetleg nyílttá tenni a játékot. A letöltése nagyon egyszerű, úgy lehetséges, mint bármely más. Megkeresed a modot, amikor kiteszik -> Feliratkozol rá (Subscribe) -> Belépsz a játékba -> Indítasz egy Custom Game-et

Bővebben...

II. CoH2 Random 2v2 bajnokság

Company-of-Heroes-2-Ardennes-Assault

Tél van, farkasordító hideg. Ardennek. 2 sereg. Élet, vagy halál? Dönts a saját sorsodról! Harcolsz, vagy elfutsz? Jelentkezz a sorozásra, amíg lehet!

A CIKK FOLYAMATOSAN FRISSÜL!! (a változások pirossal olvashatók)

 

Bővebben...

COH2: Frakció összehasonlítás

frakc koA Company of Heroes 2 minden frakciójának megvannak a maga egyedi erősségei és gyengeségei. A Relic számára a legnagyobb nehézséget talán az jelenti, hogy ezek az eltérések egyensúlyba hozza. Kisebb nagyobb sikerrel egy-egy patchben ez sikerül is. A főbb különbségek több kategóriában jelentkeznek, így eltérések vannak a játékstílusban, seregméretben, sokoldalúságban és időzítésben. Ezeket szeretnénk most megmutatni és felvázolni számotokra, így könnyebben megtervezhessétek a stratégiáitokat.

Bővebben...

Dupla tigris stratégia

Dupla TigrisAz alábbi stratégiával 2v2 meccseken használhatjuk ki a német nehéz-páncélosok erejét. Két speciális tigris tankra alapozzuk a stratégiánkat: Tiger ace és Jagdtiger. A fentiekből fakadóan a stratégia jellemzően élvezetes, hosszú meccset eredményez.

Bővebben...

Magyarok a COH2 mögött: A statisztikai weboldal „story”

Azt a megtisztelő „feladatot” kaptam, hogy a Steveboy által indított cikksorozat keretein belül, bemutassam kis csapatunkat, hogy megismerhessétek kik állnak a COH2 statisztikai oldal készítése mögött. Most azt is megmutatom, milyen munka szükséges ahhoz, hogy ez a kis „mankó” mindig aktualizálva elérhető legyen számotokra.

Bővebben...

Légbőlkapott interjú

Már mindenki nagyon várta az új patch érkezését. Találóan, Utóhatás néven, 2014. február 18–án meg is érkezett a 3.0.0.12505 verziószámmal ellátva. Rendhagyó módon egy vicces, fiktív interjúval köszöntjük az új változásokat. A dőlt betűvel szedett szakaszokban valós válaszokat kaptok. Lássuk hát….

 

Bővebben...

Magyarok a CoH2 mögött: KönigsTiger

A mai napon egy új cikksorozatot indítunk útjára, melyben a hazai közösség tenni akaró tagjait mutatjuk be nektek. Sokan játszunk a játékkal, mégis egy szerteágazó közösséget alkotunk. Manapság nehéz coh2-es magyar videósokat találni, ezt az űrt próbálja betölteni KönigsTiger.

Bővebben...

Téli hadjárat

EREDMÉNYEK REPLAYEK A CIKKBEN!  Beköszöntött a tél, de a harci kedv nem csökken, ezért a fansite meghirdeti első Company of Heroes 2 bajnokságát. A verseny egy teljesen egyedi 2v2 összecsapás sorozat lesz. Az egyediséget egy exkluzív sorsoló program biztosítja, mely garantálja az izgalmas játékmentet. A győztesekre pedig fantasztikus ajándékok várnak.

Bővebben...

Videó özön

Közeledika Karácsony, mi sem tétlenkedünk, megpróbáljuk meghozni a kedveteket a
játékhoz. Fogtuk a papírjainkat és a technikai személyzettel kicsit átköltöztünk a 2.-es studióba. Itt nagyon kényelmesek a bőrszékek és nagyon szép az új díszlet is.

Bővebben...

Semoskiy Winter pályabejáró

 

Beköszöntött a tél Semoskiy térségében, ahogy azt megjósolták a hideg mellé egy hózápor is érkezett és fehér lepellel takarta be a tájat. Az új patchhez, új pálya is jár, ez a Reic mottója. Reméljük ezt, a kedves szokásukat sokáig megtartják. Járjuk be közösen ezt a csodálatos téli tájat.

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 13 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14