2019 január 22, kedd

Egységek

Airborne 57mm Anti Tank Gun

us_m1-57mm-anti-tank-gunA légíerő bárhol bevethető páncélelhárító lövege. Az amerikai gyalogság legfőbb fegyvere a méltán rettegett német páncélosok ellen.

Bővebben...

M1 57mm Anti Tank Gun

us_m1-57mm-anti-tank-gunA tankelhárító löveg az amerikai gyalogság legfőbb fegyvere a méltán rettegett német páncélosok ellen.

Bővebben...

M26 Pershing

us_m26-pershingAz M26 Pershing a US lovagja amivel csak a legerősebb páncélosok tudják felvenni érdemben a harcot. A legerősebb tankok egyike, maga a lánctalpas halál.

Bővebben...

M4 'Crocodile' Sherman

us_m4-crocodile-shermanA Crocodile Sherman egy átalakított Sherman páncélos, ami különleges helyzetek megoldására specializálódott. Ez alatt leginkább a bunkerekbe bevett gyalogság szó szerinti kifüstölését kell érteni.

Bővebben...

M4 Sherman

us_m4-shermanAz M4 Sherman tank testesíti meg az US haderő páncélos alakulatának derékhadát. Többféle feladat ellátására is tökéletes, mi több, fejlesztésekkel még univerzálisabbá is tehetjük.

Bővebben...

Sherman Calliope

us_sherman-calliopeA Sherman Calliope egy tüzérségi harcjármű ami a szovjet katyusa elvén alapszik. Borzalmas rakétatámadással képes elárasztani pillanatok alatt a célterületet.

Bővebben...

M18 Hellcat

us_m18-hellcatAz M18 Hellcat a csatatér leggyorsabb tankja, amely 76 mm ágyújának köszönhetően érdemelte ki a „tankgyilkos” nevet.

Bővebben...

M10 Tank Destroyer

us_m10-tank-destroyerAz M10 Tankromboló a US egyik alapvető páncélos egysége, ami az ellenséges tankok -és egyéb páncélozott harcjárművek- megsemmisítésére specializálódott.

Bővebben...

Jeep

us_jeepÖk a US felderítői. Gyors mozgású felderítő járműként a jeep képes meglepni az ellenfelet, és géppuskájávalhalálos tüzet zúdít rá.

Bővebben...

M3 Halftrack

us_m3-halftrackAz M3 Félhernyótalpas szállítójármű a US mobil támaszpontja. Feladata az egységek gyors szállítása és utánpótlás biztosítása a sérült egységeknek és a gyalogság fedezése.

Bővebben...

M8 'Greyhound' Armored Car

us_m8-greyhoundAz M8 páncélozott harcjármű feladata a könnyű felderítő járművek és a tankok közötti űr betöltése a US fegyverarzenáljában. Gyors, hatékony és univerzális.

Bővebben...

T17 Armored Car

us_t17-armored-carA T17-es páncélautó egy gyors, páncélozott jármű, mely a gyalogság megsemmisítésére és gyors átcsoportosításra specializálódott.

Bővebben...

American Sniper

us_sniper_kicsiÖk a US „fantomjai”. Feladatuk a felderítés, valamint az idegesítő gerillaharc folytatásával, észrevétlenül ritkítani az ellenség sorait, kiiktatni a támogató egységeiket, kilőni a tisztjeiket.

Bővebben...

Engineers

us_engineersÖk a US építői. Feladatuk az épületek és gyáregységek felhúzása. Velük építhetőek ki a védelmi vonalak szögesdrótok tankcsapdák és bunkerek segítségével.

Bővebben...

Heavy Machine Gun Team

us_heavy-machine-gun-teamA géppuskás csapat fő feladata golyózáport zúdítani az ellenségre földhöz szegezve őket, és ezáltal biztosítani a többi egység előrenyomulását.

Bővebben...

Mortar Team

us_mortar-teamAz aknavetősök tipikusan a támogató egységek csoportjába tartoznak. Feladatuk, hogy tüzérségi támogatást nyújtsanak a harcoló egységeknek.

Bővebben...

Riflemen

us_riflemenŐk a US alapvető gyalogos egységei. Támadásban és védekezésben egyaránt kiválóan teljesít így a US legsokoldalúbb egysége. Képesek megfigyelő állás építésére és sokféle fegyverrel felszerelhető ezért minden harci szituációban megállja a helyét.

Bővebben...

Rangers

us_rangersA Rangerek a US legütőképesebb gyalogsái erői. Erőteljes fegyvereikkel át tudják törni a legerősebb védelmi állásokat, is és fel tudják venni a harcot gyalogsággal és járművekkel egyaránt.

Bővebben...

Airborne

us_airborneÖk a US „angyalai”. Az égből támadva meglepve az ellenséget képes megfordíta még egy vesztes csata állását is.

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 7 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14