2017 december 18, hétfő

Egységek

Tetrarch Light Tank

brit_tetrarchKépzelj el egy dühös kis darazsat, mely társaival cikázva repüli körbe az áldozatát. Minden kínálkozó pillanatban melemélyesztik fullánkjáikat a náluk nagyobb ellenfélbe, miközben az ügyetlenül próbál utánuk kapni. Ez a brit Tetrach könnyű tank.

Bővebben...

Churchill AVRE

brit_churchill-avreA Churchill tank széria egyik variánsa. Félelmetes pusztító ágyúja van, mely elsősorban az élőerő és az épületek ellen hatásos.

Bővebben...

Stuart Light Tank

brit_stuartSok játékot döntött már el e korai időben behozott brit könnyűpáncélos. Nézzük meg mit is tud a Stuart!

Bővebben...

Bren Carrier


brit_bren-carrierMár a kezdetekkor gyártható páncélozott jármű, mely alapvetően csapatszállító feladatokat lát el. A későbbi fejlesztések révén azonban egész a középjátékig használható marad.

Bővebben...

Staghound Armoured Car

brit_staghound-armoured-car_kicsiSokan a Stuart könnyűtank utódjának tartják ezt a gyors harckocsit. Leginkább a játék korai-középső szakszában juthat fontos szerephez.

Bővebben...

Sappers

brit_sappersA brit haderő utászai kombinált feladatok ellátására képesek. Nekünk kell eldönteni, hogy a javítás, páncélelhárítás vagy a robbanószerek területén legyenek képzettebbek.

Bővebben...

Sherman Firefly

brit_sherman-fireflyA britek legerősebb páncélosa, mely parancsnoki tankkal megtámogatva akár a játék legveszedelmesebb nehézpáncélosa címet is a magáénak tudhatja.

Bővebben...

Lieutenant

brit_lieutenantA brit hadsereg hadnagya különleges feladatot tölt be a játékban létfontoságú egység a gyalogság magasabb "veterán' szintre lépéséhez és a brit hadseregnek a harctéren való fejlődéséhez.

Bővebben...

Priest Self-Propelled Artillery

brit_priestHa németül beszélsz, és távoli dörgést hallasz, jó ha elkezdesz imádkozni, hogy csak az ég dörögjön...de igen könnyen megeshet, hogy az Atya osztja az áldást.

Bővebben...

PIAT Commandos

brit_piat-commandosA britek gyalogsági tankelhárító egységei. A Glider HQ-ból hívható be, csakúgy mint az aknavetővel és nehézgéppuskával operáló társai.

Bővebben...

Kangaroo Carrier

brit_kangaroo-carrierEz a páncélozott szállító jármű felelős a brit gyalogság frontra szállításáért. Egy egész stratégia épül ennek az egységnek a spamelésére.

Bővebben...

Mortar Commandos

brit_mortar-commandosA britek gyalogsági tűzérségi támogatóegysége. A Glider HQ-ból hívható be, csakúgy mint a PIAT és MG-vel operáló társai.

Bővebben...

Cromwell Command Tank

brit_cromwell-command-tankA Parancsnoki Tank a puszta jelenlétével képes az akár veszetnek hitt tankcsaták megfordítására is. Vigyázzunk rá, és meghállálja a törődést!

Bővebben...

HMG Commandos

brit_hmg-commandosA britek gyalogsági nrhézgéppuskás támogatóegysége. A Glider HQ-ból hívható be, csakúgy mint a pPIAT-tal és aknavetővel operáló társai.

Bővebben...

Cromwell

brit_cromwellA britek univerzális harckocsija. A gyalogság ellen kitűnő teljesítményt nyújt, és a nehézpáncélosok kivételével, a harckocsik ellen is jól teljesít

Bővebben...

Commandos

brit_commandosA bárhol, bármikor bevethető kommandós egységek a játék legerősebb gyalogsági alakulatai között vannak számon tartva. Amerre megfordulnak temetetlen testek jelzik csak az útjuk.

Bővebben...

Churchill Mk IV

brit_churchill-infantry-tankElső világháborús konstrukcióból átvett, az akkori brit miniszterelnökről elnevezett nehéz harckocsi. A második világháború során a britek számos változatát alkalmazták.

Bővebben...

Captain

brit_captainA kapitány a brit haderők főtisztje. Nem csak az egységek, de az egész szektor a hatásköre alá tartozik.

Bővebben...

Churchill Crocodile

brit_churchill-crocodileA Churchill tank széria egyik variánsa. A tornyára szerelt félelmetes lángszóró lassú, de biztos halált ígér minden élőerő és épület számára.

Bővebben...

Infantry Section

brit_infantry-sectionA Britek fő gyalogos egységei már a játék elején elérhetőek, képesek lövészárkot ásni és különféle védműveket építeni valamint lehetőségunk van belölük különleges osztagokat képezni. 

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 15 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Brittel 1v1 nem nagyon használt doktrinával....
2017.jún..24. 13:29:35
Sziasztok Egy kis baráti összecsapás.....
2017.máj..13. 01:05:55
Megnéztem, szerintem jól játszottál, elején én...
2017.márc..08. 08:48:35
Kíváncsi vagyok este meglesem, én is USAval...
2017.márc..07. 12:18:52
Egy újabb 1v1 es repi most usaval egy igen...
2017.márc..03. 18:58:55