2018 december 16, vasárnap

Churchill Mk IV

brit_churchill-infantry-tankElső világháborús konstrukcióból átvett, az akkori brit miniszterelnökről elnevezett nehéz harckocsi. A második világháború során a britek számos változatát alkalmazták.

brit_churchill-infantry-tank
Churchill Mk IV - Infantry Tank
Életerő 700 Max gyorsasság 3.75 Látótávolság 35
Gyorsulás 1.5 Érzékelés 0/0
Építési idő 30 Lassulás 3.5 Ár 300 manpower 50 fuel
Pop cap 14 Forgási sebesség 35 Célpont típus armour_churchill
Fenntartás 9.9984 Ember gázolás igen Kritikus típus armour
Hotkey Ütközési mód kemény Hátsó sebzés igen

 

A Churchill MK IV kivételesen erősen páncélozott, lassú, kis tűzerővel rendelkezik. Ezen változata gyalogsági támogatásra lett kifejlesztve. Formáját tekintve nagyméretű, hosszúkás, nem a legjobban megtervezett konstrukció. Észak Afrikában is harcolt, gyenge teljesítménye ösztönözte a brit hadmérnököket egy jobb tulajdonságokkal bíró, jobban kialakított tank elkészítésére (így születhetett meg a Cromwell tank).
Bármely Churchill tank csakis a Royal Engineers Support doktrina támogatását választó parancsnok számára érhető el.

Alap fegyverzet: Besa Coaxial Vehicle, Besa Hull MG, 6 Pounder Churchill Gun

Képességei:

 • {yootooltip title=[Tank Shock] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Adatok
  Újrahasználhatóság: 75 time{/yootooltip} (Tank iszony): félelem tölti el a közeli gyalogságot a Churchill Crocodile láttán, ezáltal a földhöz szegezve folytatják a harcot
 • {yootooltip title=[Hull Down Position] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Adatok

  mozgás letiltva
  kapott sebzés csökken 25%-kal
  kapott átütés csökken 25%-kal

  {/yootooltip} (Védelmi állás): a Royal Engineers Support doktrina Hull Down adottság választása esetén lesz elérhető ez a képesség. A Churchill MK IV védelmi állást vesz fel, mely számottevő defenzív bónuszokat ad neki.

Veteződés: A brit egységekre speciális szabályok érvényesek. A járművek a Cromwell Command Tank-tól kapják a bónuszokat.

Fejlesztések: {yootooltip title=[Mine plow] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Aknamentesítő lánc: A Churchill Mk IV előtti aknákat hatástalanítja. Továbbá a gyalogság ellen is hatásosan használható.
Nyersanyagköltség: 50 munition
Felszerelési idp: 30 time{/yootooltip}

Stratégia:

Bármennyire is elavult tanknak számít, segítsége a kellő időben sorsdöntő lehet a csata kimenetelét illetően. 6 fontos ágyúja elég jól sebzi a német páncélosokat, gyalogságot, illetve az épületeket is. Tank shock képessége jól használva, azonnal földhöz szegezi, majd megöli az ott tékozló gyalogságot.
Ereje vastag páncéljában rejlik! Még AT lövegnek, tanknak, és gyalogságnak sem egyszerű egy ilyen erősen páncélozott harckocsi kilövése.
Mivel fegyverzete bármilyen típusú fenyegetéssel (gyalogos, tank, AT gun, épületek…) felveszi a harcot, így a középjátékig komoly fejtörést okozhat a német parancsnokok számára egy (ne adj isten több!) Churchill tank kilövése, főleg ha gyalogsággal megtámogatjuk.
A legnehezebben a Panzer Eéite frakció bánik el vele. Ez leginkább a játék korai stádiumában jellemző, mivel az ellene felhozott counter egységekkel gond nélkül elbánik a Churchill MK IV Tank. 

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 21 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14