2018 december 16, vasárnap

Sappers

brit_sappersA brit haderő utászai kombinált feladatok ellátására képesek. Nekünk kell eldönteni, hogy a javítás, páncélelhárítás vagy a robbanószerek területén legyenek képzettebbek.

brit_sappers
Sappers
Létszám 4 Foglalás szorzó 1 Supr. küszöb 0.25
Életerő 240 Látótávolság 35 Pin küszöb 0.65
Ár 320 manpower Érzékelés 7/0 Recovery Rate 0.008
Pop cap 4 Visszavonulás szorzó 0.25 Célpont típus infantry_soldier
Gyártási idő 32 Utánpótlás költség 0.3 Kritikus típus infantry
Fenntartás 6.0096 Utánpótlás idő 1 Hotkey S

 

A brit gyalogság legsokoldalúbb egysége. Harcban betöltött szerepe a támogatás, építés, illetve a javítás. Miután megérkezik a harctérre, három féle fejlesztés közül választhatsz egyet, stratégiádnak megfelelően. Olyan épületeket húznak fel másodpercek alatt, mint a rettegett 17 fontos anti-tank ágyú, vagy a 25 fontos howitzer. Ha azt szeretnéd, hogy klasszikus harc-mérnöki feladatot lássanak el, válaszd az ennek megfelelő fejlesztést és így olyan mérnökökhöz juthatsz, amelyek extra gyorsan javítják tankjaidat, sőt ha végeztek munkájukkal egy kis extra hp-vel is ellátják gépeidet.
Amennyiben szükségesnek ítéled, lásd őket el PIAT anti tank fegyverzettel, és bármelyik német páncélos ellen felveszik a harcot. Ha robbanóanyagot szeretnél telepíteni, vagy aknákat keresni a harcmezőn ennek megfelelően fejleszd sapperjeidet.

Alap fegyverzet: Lee Enfield Rifle

Képességei:

 • építés
 • javítás
 • {yootooltip title=[Over Repair] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Túljavítás: Expert Engineers fejlesztés esetén egyrészt gyorsul a javítás sebessége, másrészt a harcjárművek, telepített védművek extra páncélzattal láthatóak el. Az így kapott extra életerő folyamatosan csökken, ám egy minimum érték alá (csökkenés küszöb) magától nem esik. A passzív képesség használatakor az alábbi módosítók lépnek életbe.
  kapott sebzés nő x3
  MP bevétel csökken -5.0016/perc
  javítás gyorsassága 10 életerő/másodperc
  max bónusz életerő: 300/125/75 (nehéz/közepes/könnyűjármű)
  bónusz életerő csökkenése: 5/1.66667/1.11111 életerő/másodperc
  életerő csökkenés küszöb: 100/75/50{/yootooltip}
 • {yootooltip title=[PIAT ambus] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Páncélromboló rajtaütés: amennyiben a PIAT-tal felszerelt Sappers fedezékben áll, kis idő elmúltával láthatatlan lesz. Ebből a stádiumból végrehajtott első támadása a páncélozott járművek ellen bónuszokat kap.
  célzás pontossága nő x3
  okozott sebzés nő x1.5{/yootooltip}

Építhető objektumok: Slit Trench, Barbed Wire, Sand Bags, 17 Pounder AT Gun, Bofors 40mm Emplacement, 25 Pounder Howitzer

Veteződés: A brit egységekre speciális szabályok érvényesek. A gyalogság a Lieutenant-tól kapja a bónuszokat.

Fejlesztések: {yootooltip title=[PIAT] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Projector Infantry Anti Tank: a fejlesztés tankelhárító fegyverrel szereli fel az egység 2 tagját. Az új fegyver hatására elérhetővé válik a PIAT ambush képesség.
A fegyverstatisztika megtekintéséhez kattints a linkre!
Nyersanyagköltség: 75 munition
Felszerelési idő: 30 time{/yootooltip}, {yootooltip title=[Disposal and Detection Section] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Robbantási specialista: a fejlesztés után aknakereső kerül az alakulathoz, így a Sappers egység képes 15 méteren belül mindenféle robbanóanyag beazonosítására, és hatástalanítására. Továbbá lehetőségünk nyílik a kommandósok által használt robbanó töltet telepítésére is. Végül az egység ellenséges területen is normál sebességű haladásra lesz alkalmas.
A fegyverstatisztika megtekintéséhez kattints a linkre!
Nyersanyagköltség: 50 munition
Felszerelési idő: 20 time{/yootooltip}, {yootooltip title=[Expert Engineers] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Mestermérnők képzés: a fejlesztés után a Sappers alakulat jobban képzett és felszerelt lesz. Gyorsabban képesek a sérült haditechnika javítására, és extra páncélzat felszerelésére is alkalmasak lesznek. A fejlesztés hatására elérhetővé válik az Over Repair képesség.


Nyersanyagköltség: 75 munition
Felszerelési idő: 25 time{/yootooltip}

Stratégia:

A PIAT remek anti-armour fegyvernek bizonyul az egész játék folyamán, kialakításánál fogva át tud lőni az épületek, növénysorok felett. Ha házból lőnek ki, lefele, a sapperek még nagyobbat sebeznek. A közelben lévő (sárga csillag látszik az osztag(ok) felett) hadnagy tovább növeli a sebzésüket, illetve bónusszal látja el őket. Használjuk az alap brit gyalogság Bren LMG-vel ellátott osztagaival együtt, mert ők rendelkeznek „button enemy veichle” speciális képességgel, így a lelassított német páncélost gyerekjáték a sappereknek eltalálni.

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 13 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14