2019 január 22, kedd

Sherman Firefly

brit_sherman-fireflyA britek legerősebb páncélosa, mely parancsnoki tankkal megtámogatva akár a játék legveszedelmesebb nehézpáncélosa címet is a magáénak tudhatja.

brit_sherman-firefly
Sherman Firefly
Életerő 550 Max gyorsasság 5 Látótávolság 35
Gyorsulás 1.5 Érzékelés 0/0
Építési idő 65 Lassulás 5 Ár 450 manpower 100 fuel
Pop cap 10 Forgási sebesség 35 Célpont típus armour_sherman
Fenntartás 9 Ember gázolás igen Kritikus típus armour
Hotkey F Ütközési mód közepes Hátsó sebzés igen

Az egyetlen Sherman tank, amely felvette a harcot a német párduc tankkal szemben. A háború során csak a britek alkalmazták. 17 fontos (76.2mm-es) ágyúval szerelték fel, így méltó ellenfele lett a késői német tankoknak is.
A játékban gyártható legjobb tankvadász tulajdonságokkal rendelkező szövetséges tank. Gyártásához szükséges a Cromewll Command Tank / Staghound Armoured Car megvétele.
Nagy távolságból, még az előtt képes az ellenséges harckocsit / járművet megsebezni, mielőtt ő maga lőtávolba kerülne. Pontosan lő, nem okoz gondot az elülső páncél átütése sem. Kellően páncélozott, viszont gyalogosok ellen nincs hatékony fegyvere (a 76 mm-es ágyuk felszerelésekor le kellett venni a géppuskát), és az AT lövegeknek is könnyedén áldozatul eshet.

Alap fegyverzet: Besa Coaxial Vehicle, Besa Hull MG, 17-Pounder Anti-Tank Gun

Képességei: 

  • {yootooltip title=[Hull Down Position] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Adatok

    mozgás letiltva
    kapott sebzés csökken 25%-kal
    kapott átütés csökken 25%-kal

    {/yootooltip} (Védelmi állás): a Royal Engineers Support doktrina Hull Down adottság választása esetén lesz elérhető ez a képesség. A Command Tank védelmi állást vesz fel, mely számottevő defenzív bónuszokat ad neki.

Veteződés: A brit egységekre speciális szabályok érvényesek. A járművek a Cromwell Command Tank-tól kapják a bónuszokat.

Fejlesztések: {yootooltip title=[Tank Crew Commander] display=[inline] sticky=[0] width=[400]}Tank parancsnok kinevezése: Parancsnokkal látja el ez a fejlesztés a harckocsit, ezáltal nagyobb látótávolságra tesz szert az egység.

látótávolság nő +10


Nyersanyagköltség: 10 munition
Kiképzési dő: 10 time{/yootooltip}

Stratégia:

A Sherman Firefly gyógyír, a remekül megtervezett német harckocsik ellen. Távolról, pontosan, nagyot sebez, és parancsnoki tankkal az oldalán még extra bónuszokhoz jutunk.
Sajnos nagy gyengesége, hogy AT fegyverrel felszerelt gyalogosok viszonylag hamar kilövik, és oldalt/hátul gyengébb páncélzattal rendelkezik. Ezért soha ne küldjük egyedül, támogatás nélkül harcba a Sherman Firefly tankjainkat. Tartózkodjanak a tűzvonaltól, hiszen nagy távolságból is kiváló pontossággal sebeznek. A Cromwell tank nagyszerű kíséretet biztosít a Firefly-ok számára.
Drága tank, így hát ne pazaroljuk őket egyesével, hiszen minden pozitívuma ellenére páncélozottsága így sem veszi fel a versenyt a jobb német tankok (Panther, Tiger) páncélzatával, ezért erősen ajánlott tömegben, más egységekkel kombinálva harcba küldeni. Távolból, Cromewll Command Tank támogatásával, egy darab Sherman Firefly akár kétszer is megsebezheti az ellenséges tankot, mielőtt az egyáltalán lőni tudna.

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 4 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14