2019 január 22, kedd

Egységek

Armored Car

panzer-elite_armored-carMinden gyalogos szívébe félelem költözik, amikor meghallja a Panzer Elite ezen egységének a lánctalpait megcsikordulni.

Bővebben...

Luftwaffe Squad

panzer-elite_luftwaffe_ground-forcesA Panzer Elite ejtőernyős osztaga. Hadmérnöki és támogató szerepek ellátására tökéletes. Segítségével pillanatok alatt erős védelmi berendezések telepíthetőek.

Bővebben...

Assault Grenadier Heavy Infantry

panzer-elite_assault-infantryA Panzer Elite automata fegverrel felszerelt gyalogsága. Különösen alkamlas az ellenséges élőerő elpusztítására.

Bővebben...

Marder III Tank Hunter

panzer-elite_marder-tank-hunterA Panzer Elite félelmetes tankvadásza. A hatalmas lőtávja és borzalmas sebzése a játék egyik legerősebb AT egységévé teszi.

Bővebben...

Bergetiger Repair and Recovery Vehicle

panzer-elite_bergetigerNincs is annál szebb, amikor nem kell újból drága erőforrásokat kiadni egy új harcjárműért, hanem a kilőtt egységekből, ismét hadra fogható páncélost faragunk ingyen. Ebben segít nekünk a Bergetiger.

Bővebben...

Mortar Halftrack

panzer-elite_mortar-halftrack_kicsiEz az egység a Panzer Elite válasza az amerikai mortar alakulatra. Az utóbbival ellentétben ez gyors és páncélozott.

Bővebben...

Fallschirmjager

panzer-elite_luftwaffe_fallschirmjagerA másik ejtőernyős alakulata a frakciónak. Ők nem annyira a mérnüki feladatok ellátásában, sokkal inkább a minél nagy pusztításban jeleskednek.

Bővebben...

Munitions Halftrack

panzer-elite_munition-halftrackA hadianyagok gyorsabb kiosztását teszi lehetővé ez az ellátó feladatot kiszolgáló harcjármű.

Bővebben...

Funkwagen 'Vampire' Halftrack

panzer-elite_funkwagen-vampire-halftrackA játék legkülönlegesebb egysége. Az ellenfél utánpótlási vonalait csapolja meg, s az így kapott nyersanyagot a használója kapja meg.

Bővebben...

Panzer Elite Goliath

panzer-elite_goliathAz amerikai utászok életét megkeserítő mobil robbanótöltetről több rémhistória is terjeng. Nézzük meg, hogy igazak e ezek.

Bővebben...

Hetzer

panzer-elite_hetzerEz a páncélos remek tankvadász. Rögzített lövege direkt a páncélzat minél nagyobb mértékű átütésére lett tervezve, karcsú alakja pedig alkalmassá teszi a rejtőzködésre is.

Bővebben...

Panzer Elite Panther

panzer-elite_pantherSokan kérdezik hol vannak annak a frakciónak a páncélosai, amit Panzer Elite-nek hívnak. Nos...itt!

Bővebben...

Hotchkiss Light Tank

panzer-elite_hotckissUniverzális könnyűtank, mely több szerepben is megállja a helyét. Egyaránt használható gyalogság és könnyűharcjárművek ellen, valamint tűzérségi szerepben is tetszeleghet.

Bővebben...

Panzer Grenadiers

panzer-elite_panzer-grenadiers_kicsiA Panzer Elite frakció alapköve. Segítségükkel építhetjük ki a védelmi vonalainkat, épületeket emel, javíthatunk járműveket, fejlesztésekkel kiváló harcoló egység válik belőlük.

Bővebben...

Hummel Self Propelled Artillery

panzer-elite_scorched-earth_hummelA Panzer Elite játékos nem duskál a tűzérségi lehetőségekben. Ezen kíván segíteni a Hummel önjáró tűzérség, mely mobilitása véget remek válasz a brit bázisvédelemre.

Bővebben...

Panzer IV Infantry Support Tank

panzer-elite_panzer-ivHa sok a gyalogság a hadszintéren a legjobb, amit tehetsz, hogy behívsz párat ebből az egységből. A gondod garantáltam megoldódik.

Bővebben...

Infantry Halftrack

panzer-elite_infantry-halftrack_kicsiTámogató harcjármű, mely fontos szerepet játszik az alakulatok fedezésében, szállításában és utánpótlásában is. A Panzer Elite gyalogság mellől elengedhetetlen kellék.

Bővebben...

Schwimmwagen Type 128

panzer-elite_schwimmwagenTales of Valor kiegészítőben választható egység a Kettenrad helyett. Fegyvertelen, pontfoglalásra, és felderítésre használható.

Bővebben...

Jagdpanther

panzer-elite_jagdpanther-kicsiFélelmetes nehéztank, mely a legerősebb Panzer Elite páncélos. Jó hír a szövetségeseknek, hogy nem mindegyik generális rendelkezik felette.

Bővebben...

Scout Car

panzer-elite_scout-carGyors, gyengén páncélozott felderítő jármű, mely hordában kószálva komoly veszteségeket okozhat a szövetséges gyalogsági egységeknek.

Bővebben...

Kettenkrad

panzer-elite_kettenkrad_kicsiFegyverzet híján a pontfoglaláson kívül harcra nem alkalmas, viszont doktrínaválasztástól függően vannak jól használható képességei.

Bővebben...

Tank Buster Heavy Infantry

panzer-elite_tank-buster_kicsiA Panzer Elite frakció gyalogsági páncélelhárító szekció tagjai. Minden szövetséges tankparancsnok félve ejti ki a nevük.

Bővebben...

Light AT Halftrack

panzer-elite_light-at-halftrackNoha szemtől szembe is komoly ellenfele lehet a könnyű és közepes tankoknak ez a kis tipróláncos harci gép, de igazi erősségét különleges képességei jelentik.

Bővebben...

Wirbelwind Flak Panzer

panzer-elite_luftwaffe_wirbelwind-flakpanzerHa túl sok a hadszíntéren az ellenséges gyalogos, és történetesen épp egy Wirbelwind sofőrje vagy, már dobhatod is el a cigit, mert hamarosan a frontvonalra mész.

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 16 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14