2018 december 16, vasárnap

Egységek

Stormtroopers

wehrmacht_stormtroopersA németek rohamosztagosai a játék egyik legsokrétűbb gyalogsága. Harckocsik és gyalogság ellen is bevethetjük őket, rejtőzködő képességüknek hála pedig képesek a legváratlanabb helyeken is csapást mérni az ellenségre.

Bővebben...

Geschutzwagen

wehrmacht_geschutzwagen_kicsiA Tales of Valor kiegészítőben választható jármű, a Stug IV egységet helyettesíthetjük vele.

Bővebben...

Tiger

wehrmacht_tigerA legendás Tigris harckocsit minden szövetséges katona ismeri, arra azonban csak a rémalmaikban sem mernek gondolni, hogy összefutnak vele a csatatéren.

Bővebben...

Gr34 8cm Mortar Team

wehrmacht_mortar-teamA Wehrmacht gyalogsági aknavetője elég effektív támogató egység, mind a brit mind az amerikai haderőnek komoly veszteséget képes okozni.

Bővebben...

StuH 42

wehrmacht_stuh-42_kicsiA StuH 42-es a Stug rohamlöveg széria egyik variánsa. A többivel ellentétben ezt a változatot 105 mm-es tarackkal szerelték fel, ami remekül operál az épületek és a gyalogság ellenében.

Bővebben...

Grenadiers

wehrmacht_grenadiersAvagy a Wehrmacht alapvető gyalogsági osztaga. Sokszínű és igen hasznos egység, amely egészen a játék végéig megállja a helyét, mind tankelhárító, mind gyalogság elleni alakulat szerepében.

Bővebben...

King Tiger

wehrmacht_king-tiger_kicsiA Királytigris a Wehrmacht szupernehéz harckocsija, a német páncélosok ásza. Egy lomha pusztítógép, mely feltartózhatatlanul halad keresztül a csatatéren.

Bővebben...

Sdkfz 251 Halftrack

wehrmacht_sdkfz-251-halftrackA Wehrmacht tipróláncos egysége egy sokoldalú, több szerepkörben is vethető könnyű jármű. Sokoldalúságának köszönhetően előszeretettel használják még a profi játékosok is.

Bővebben...

Knight's Cross Holders

wehrmacht_knights-cross-holdersA Lovagkeresztesek a Wehrmacht legelitebb gyalogsági egysége és a németek legelszántabb katonái. Képesek átrohanni a legnagyobb ellenséges tűzön is és még a nehézgépfegyverek hangjától sem ijednek meg.

Bővebben...

Pak 38 50mm Anti Tank Gun

wehrmacht_pak-38-anti-tank-gunAvagy a Wehrmacht elsőszámú anti-tank egysége.  Jól használva, ezzel a páncéltörő ágyúval képesek vagyunk megvédeni egységeinket szinte minden ellenséges járműtől.

Bővebben...

Ostwind Flakpanzer

wehrmacht_ostwind-flakpanzerAvagy a Wehrmacht félelmetes, légelhárító és gyalogság elleni harckocsija.

Bővebben...

MG42 Heavy Machine Gun

wehrmacht_mg42-heavy-machine-gunA Wehrmacht nehézgépfegyveres osztagjától még a legbátrabb szövetséges katonák is a földre vetik magukat. Az mg 42-es egyszerre több osztagot is képes tűz alatt tartani és még a könnyebb járművekben is komoly kárt tud okozni.

Bővebben...

Panzer IV

wehrmacht_panzer-4A Wehrmacht közepes harckocsija a második világháború egyik legsokrétűbb harckocsija volt. Ezen pozitív tulajdonsága a játékban is megnyilvánul.

Bővebben...

Volksgrenadiers

wehrmacht_volksgrenadiersAvagy a Wehrmacht ágyugolyó tölteléke. Gyors és sokrétű gyalogos egység, mely nélkülözhetetlen szerepet tölt be a tankelhárításban a játék korai szakaszában.

Bővebben...

Panther

wehrmacht_pantherA legnehezebb és legerősebb épületben gyártható harckocsi a játékban. Vastag páncélzatának és félelmetes ágyújának köszönhetően minden szövetséges katona rettegi a nevét.

Bővebben...

Sniper

wehrmacht_sniper_kicsiA német oldal mesterlövésze a játék egyik legkiválóbb anti-gyalogos egysége. Ez az alattomos egység jól használva nagy veszteségeket okozhat a mind az amerikai, mind a brit játékosok számára.

Bővebben...

Officer

wehrmacht_officierAvagy a Wehrmacht tisztje.Szerepe leginkább a támogatásban merül ki.

Bővebben...

Motorcycle

wehrmacht_motorcycle_kicsiA motorcycle a Wehrmacht felderítő járműve, illetve a legkorábbi ellenszere az amerikai sniper egységgel szemben.

Bővebben...

150mm Nebelwerfer Rocket Battery

wehrmacht_nebelwerfer_kicsiA Nebelwerfer a Wehrmacht rakéta elven működő tüzérsége és az egyik leghatásosabb eszköz a nagyszámú gyalogságot használó ellenféllel szemben.

Bővebben...

Schwimmwagen Type 166

wehrmacht_schwimmwagen-type-166_kicsiA Tales of Valor kiegészítőben választható jármű, a Motorcycle egység helyett használhatjuk.

Bővebben...

Sdkfz 234 Armored Car (Puma)

wehrmacht_sdkfz-234-armored-car-pumaA Wehrmacht páncélozott, gyalogság elhárító járműve. Gyorsaságának és rövid csövű ágyújának nagy hasznát veszi a reguláris német hadsereg.

Bővebben...

Goliath

wehrmacht_goliathAz amerikai utászok életét megkeserítő mobil robbanótöltetről több rémhistória is terjeng. Nézzük meg, hogy igazak e ezek.

Bővebben...

Stug IV

wehrmacht_stugA Wehrmacht rohamlövege egymagában nem túl effektív jármű, de remekül kiegészíthetjük vele egyéb egységeinket. Jól használva elég hasznos lehet a harckocsikkal, de még a gyalogsággal szemben is.

Bővebben...

Pioneers

wehrmacht pioneers Avagy a Wehrmacht építői. Segítségükkel építhetjük ki a védelmi vonalainkat bunkerek, szögesdrótok és tankcsapdák személyében. Ők hivatottak a különböző barakkok, gyáregységek építésére is.

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 15 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14