2019 január 22, kedd

Hírek

Harmadik születésnap!

 Mindig van ok az ünneplésre és vidám eseményekre. Most a CoH2 harmadik évfordulóját ünnepelhetjük meg közösen. Egy szuper 2v2 bajnokság indul június 23.-án értékes nyereményekkel. De van más jó hír is a születésnap alkalmából.

Bővebben...

Patch - év közben is

Az elmúlt időszakban számtalan frissítés jelent meg, de ezek csak apró hibajavításokat tartalmaztak a játékmenetet nem befolyásolták. Ez a helyzet ma kicsit megváltozik! Nemrégiben jelentette be a játék hivatalos fórumán Kyle az új balansz változásokat.

Bővebben...

2016 Június 21 balansz frissítés

Már régóta foglakozunk és cikkezünk egy nagy, átfogó frissítés csomagról. Eljött a véglegesítés ideje is. A készítők bejelentették, hogy a zárt alfateszt, Preview Mod, és erre érkező számos visszajelzés után június 21.-én érkezik a sokak által várt balansz módosítás.

Bővebben...

Gyorshír! Vet hiba a játékban!

A mai napon a Company of Heroes hivatalos oldalán egy blog bejegyzésben kértek elnézést a játékkészítői a február 25.-én megjelent patchért és a játékban található súlyos hibákért. Aki még nem ismerné a részleteket… Pár héttel ezelőtt felfedeztek a vetrendszerben egy súlyos hiányosságot. Az utánpótlás egységek nem kapták meg a szükséges vet módosítókat. Ebből fakadóan a harcban elvesztett unitok nem rendelkeztek megfelelő harcászati értékekkel.

Bővebben...

War Spoils 2.0 frissítés – Június 7

Kicsit megkésve, de a keveset játszó, angolul nem beszélő felhasználók számára így is egy értékes kis cikk érkezik a június 7.-ei frissítésről. Végre sokunk örömére megváltozott a war spoils rendszer.

Bővebben...

Ha egy üzlet beindul…

Srácok, ahogy ez lenni szokott minden belső információt igyekszünk veletek megosztani, akár elsőként is a netes portálok közül. Jelen esetben olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezt megtehetjük. Sajnos azért némi titoktartási kötelezettséggel meg kell küzdenünk, de ebben a cikkben, sok újdonság fog szerepelni. Nézzük is!

Bővebben...

Honosítás a CoH2-höz

 Egy játék mindig úgy jó, ha minden apró kis információmorzsát megértünk belőle. Ez, leghatékonyabban az anyanyelvünkön megy! Egy csodás hírem van a mai napra, egy lelkes csapat készíti a második rész teljes fordítását!

Bővebben...

Zárt alfateszt - hadizsákmány változás

A játék készítői mindig nagyra becsülték és nagyon odafigyeltek a közösségi visszajelzésekre. Most sincs ez másként, a közösség felemelte a szavát a meggondolatlanul potyogó, ismétlődő war spoils rendszerrel szemben, ezért a relic egy nagy módosításra készül. Ki is találták az új rendszert, melyet most egy zárt alfateszten ki is próbálhat 200 szerencsés játékos.

Bővebben...

Ingyenes skin csomagok és a patch

kozepskinValahogy idén az az érzése az embernek, hogy a kelleténél is többet foglakoznak a játékkal, menetrendszerűen érkeznek a bejelentett és nem várt patchek. Néha csak aprók, néha pedig világmegváltók. A nagy júniusi patchet tesztelhetitek modként és az open betaban is, de addig se unatkozzunk érkezett egy kis csemege, egy május 17.-ei frissítés.

Bővebben...

Új patch február 25-én

Kedves játékostársak, elérkezett a pillanat, hogy megint változzon kicsit az életünk. Nemrég látott napvilágot az új patchnote, melyet frissítés formájában 2016. február 25. –én kapunk meg. Ismét némi finomhangolás és néhány újdonság. De a háttérben már valami új ébredezik!

 

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 9 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14