2018 december 16, vasárnap

FRISSÍTVE! Make War Not Love 3

 Idén harmadik alkalommal indul útjának a játékok nagy küzdelme. A mai napon egymásnak feszül a CompanyOf Heroes a Dawn Of War és a Total War közössége. A küzdelem nem csak elismeréssel jár, értékes nyereményeket is kaphatunk. Mutassuk meg, hogy a CoH közösség a legjobb. Szállj harcba Te is!

A játékhoz nem kell mást tenned mint regisztrálni a http://www.makewarnotlove.com/ weboldalon. Feliratkozni a sega hírlevelére és folyamatosan játszani kedvenc játékoddal a CoH2-vel.

Nos, nézzük is át mi is vár ránk. A verseny magyar idő szerint 2016. február 14. 19:00 –kor indul. Három fordulón keresztül zajlik, melyek egyenként 48 órán át tartanak. Az a közösség nyer amelyik a legjobb növekedési pontszámot produkálja ez idő alatt. A körök végén egy csomó SEGA játék és mindenféle kedvezmény lesz elérhető a nyertes csapat tagjai számára.

A játék 2016. február 20.-án zárul GMT 10:00 órakkor. Aki a legtöbb fordulót nyeri ingyenes DLC-ket kap kedvenc játékához. Ha a Company of Heroes 2 győz minden résztvevő megnyeri a 2 új még kiadatlan brit parancsnokot. (Avanced Emplacement Regimentd, Mobile Assault Regiment)

Mindösszesen annyit kell tennünk, hogy a fent említett időszak alatt a lehető legtöbbet játszunk auto matchet vagy egyéni mérkőzést. A tisztességes verseny érdekében az elöző heti számokhoz mérik % -os arányban a növekedést, amit később arány számokra váltanak.

Az ajándékok beváltása tehát a körök végén a www.makewarnotlove.com oldalon történik. A fődíj pedig legkésöbb február 25.-ig az új patchig bezárólag jóváírásra kerül.

GYERTEK MEGÉRI!!!!!

 

Befejeződött a három nagyon kemény körre bontott összecsapás. Sajnos a CoH tábor hatalmas önbizalommal vágott neki a küzdelemnek, talán ez a túlzott elbizakodás okozta a vesztünk.

Csúnyán leszerepeltünk, a DoW2 –es fiúk mindenkit kiütöttek a nyeregből, de a Total War Attila sem szégyenkezhetett. Utolsó 3. helyen végzett közösségünk, ha az ingyenes commanderek nem is érkeznek, azért az ingyenes sega játékok és kedvezmények minden résztvevő számára landoltak a kosárban.

Íme a végeredmény

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 7 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14