2018 december 16, vasárnap

Zárt alfateszt - hadizsákmány változás

 A játék készítői mindig nagyra becsülték és nagyon odafigyeltek a közösségi visszajelzésekre. Most sincs ez másként, a közösség felemelte a szavát a meggondolatlanul potyogó, ismétlődő war spoils rendszerrel szemben, ezért a relic egy nagy módosításra készül. Ki is találták az új rendszert, melyet most egy zárt alfateszten ki is próbálhat 200 szerencsés játékos.

Nemrégiben számoltunk be egy nem hivatalos intel bulletin adatbázisról, mely a káoszt hivatott csökkenteni és némi átláthatóságot biztosítani ebbe a kaotikus rendszerbe. A közösség már elég látványosan bombázta a játék készítőit, és rengeteg újító, jobbító javaslatot tett. Nemrégiben a relic örömmel jelentette be, hogy elkészült az új javasolt rendszer amely megoldást jelenthet a felvetett problémákra.

Ismétlődések és túlzsúfoltság megszüntetése

Véletlenszerűség és a rendszer átláthatóságának hiánya

Egyes elemek nehézkes megtalálása

Pay-to-win érzet megszüntetése

Jelenleg még lehetőség van jelentkezi a zárt alfatesztre, melynek első szakaszára 200 játékos kiválasztása történik meg. A teszt február 23.-án indul, és a tesztelés előrehaladtával folyamatosan újabb és újabb tesztelők bevonására kerül sor. A tervek szerint március 08-án zárul. Nagy felelősség van most a tesztelők kezébe az ő visszajelzéseik alapján kerül véglegesítésre az új rendszer.

Amennyiben bekerültél a tesztelők közé, vagy ismerősöd nyerte el ezt a kitüntető szerepet jelentkezz és oszd meg tapasztalataidat velünk.

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 29 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14