2018 december 16, vasárnap

Ingyenes skin csomagok és a patch

 Valahogy idén az az érzése az embernek, hogy a kelleténél is többet foglakoznak a játékkal, menetrendszerűen érkeznek a bejelentett és nem várt patchek. Néha csak aprók, néha pedig világmegváltók. A nagy júniusi patchet tesztelhetitek modként és az open betaban is, de addig se unatkozzunk érkezett egy kis csemege, egy május 17.-ei frissítés.

Danyeknak köszönhetően most magyarul is áttekinthetitek a frissítéseket. Köszönjük a fordítást! És egy csúcs szuper meglepetést tartogat számotokra! Érdemes lesz a napokban követni minket.

Május 17 frissítés

Új tartalom

2 új „Valkyria Chronicles” témájú skin csomag érkezik a Szovjet és OKW frakciókhoz, ezek kiosztásra kerülnek mindenki számára, méghozzá teljesen ingyen, csak be kell jelentkezni a játékba május 17-én (vagy az elkövetkezendő 30 napban) hogy megünnepeljük a Valkyria Chronicles Remastered megjelenését PS4-en.
* Gallian Squad 7 Skin (Szovjet)
* Eastern European Alliance Skin (OKW)

Moddolás

 • •Mostantól megoszthatóak a Decal-ok és      Faceplate-ek a Curated Pathway-nél a Steam Workshopban az esélyért, hogy a      megosztott dolgokat az élő játékba integráljuk és használhatóak legyenek Automatchban      is.
 • Egy Skin Preview Image tool mostantól elérhető a Steam      Workshopban. Készítője Janne252 – ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a      modderek gyorsan készítsenek minőségi, normalizált előnézeti képeket a      skinekről a játékot használva.
       * 
  [Summer] Skin Preview Image      Creator
       * 
  [Winter] Skin Preview Image      Creator

Hibák

 • Kijavítottunk egy hibát, amely blokkolta, hogy      bármilyen frakciót lehessen választani AI ellenfélként. (előzőleg, ha nem      rendelkeztél a frakcióval, akkor nem tudtál játszani ellene custom      meccsekben).

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 20 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14