2018 december 16, vasárnap

War Spoils 2.0 frissítés – Június 7

ÚJ WAR SPOILS RENDSZER

Változtatások a Loot ládákban

Először is, a rendszer nem fog többé duplikált tárgyakat dobni. Továbbá mostantól csak olyan frakciókhoz kapsz bármit is, amellyel rendelkezel (Előzetesen ebben a frissítésben a ládák rendszerint a jelenleg játszott frakcióhoz tartalmaztak dolgokat, de lehetséges volt minden frakció kiegészítőjéhez hozzáférni.) Mostantól szerezhetsz egy új valutát, az úgynevezett „Ellátmányt” (Supply) War Spoils ládából. Az ellátmányt fel tudod használni úgy, hogy a játékon belüli boltból vásárolsz bulletineket, skineket vagy parancsnokokat.

Változtatások to the Post Game Rewards Screen

Pontosan megmondhatod, hogy mikor fogod megkapni a következő jutalmad, a loot csíknak köszönhetően, amely a játékoskártyán jelenik meg.


* Minden játék amit játszol 1500 pontot ad. 500 bónusz pont kerül kiosztásra a meccset nyerőknek (fejenként).
* Miután összegyűlt 6000 loot pontod, kapsz egy ládát, amely egy véletlen tárgyat fog tartalmazni egy olyan frakcióhoz, amelyet birtokolsz, vagy bizonyos mennyisésűg ellátmány pontot.
 

Változtatások a játékon belüli boltban

Mostantól vásárolhatsz Intel Bulletineket, Victory Strike-okat és Decalokat a játékon belüli boltból az ellátmányt használva. Egyszerűen menj az „Items” fülre és válaszd ki a kategóriát amely érdekel. Van egy legördülő szűrő is, hogy könnyebben böngészhesd azokat a bulletineket, amelyek számodra haszosak. Használhatod a keresés funkciót is, hogy megtaláld azt amit keresel.


Változtatások a saját raktárban

A játékosoknak csak 1 fajta tárgy lehet berakva mindenből összeállításonként. Ezzel leginkább az Intel Bulletinek halmozására gondolunk, miután a játékosok ezentúl gyors és könnyű elérésük lesz az összes bulletinre a játékon belüli boltnak köszönhetően.

Duplikációk átváltása ellátmányba

Ezentúl egy olyan beállításod lesz, amellyel az összes létező duplikációd átválthatod ellátmánnyá a raktárképernyőn. Egyszerűen kiválasztod a bal alsó sarokban, hogy „Show Salvageable Items” és rákattintasz a „Salvage All” gombra. Opcionálisan, akár egyesével is átválthatod a duplikációid a jobb egérgombra kattintva a duplikáción és rányomni, hogy „Salvage”.

Ellátmány kinyerése a duplikációkból

Minden duplikáció 500 ellátmányra váltható át. Ez azért van, mert meg akarjuk jutalmazni a játékosokat azért, hogy mennyi időt játszottak, ne csak az számítson, hogy mennyire voltak szerencsések. Bár a kapott tárgyak száma valóban egy direkt számítása az időnek / mennyit játszottál, a tárgyak esésének természete teljesen véletlenszerű volt – és később is ilyen lesz a frissítés után (biztosítunk róla, hogy nem kapsz a ládákból olyan frakcióhoz tárgyat, amellyel nem rendelkezel). Ebből adódóan, hogy mennyi parancsnokot szerezhettél játszással egy másik játékoshoz hasonlítva példuál tényleg csak a tiszta szerencse eredménye. A másik oldalon a tárgyak száma, amiket összesen felhalmoztál, egy másik játékoshoz viszonyítva a közvetlen eredménye annak, hogy mennyi időt töltöttetek játékkal átlagosan – ez az amiért meg akarunk jutalmazni.

Meccs érvényesítés

Egy új érvényesítő rendszer kerül a játékba, hogy biztosítsa azt, hogy csak az a játékos kapjon Loot pontot egy meccs után, aki becsületes módon játszik. Ez abból áll, hogy nem kapsz Loot pontot, ha nem játszol vagy nem teszel jelentősen hozzá a játékhoz. Egy napi limitet szabtunk ezen pontok megszerzéséhez (24,000 Loot pont vagy 12 győzelem), hogy minimalizáljuk a War Spoilok farmolását.

FELHASZNÁLÓI FELÜLET JAVÍTÁSAI

Automatch/Ranglista szintlépés

Ha a ranglistában növekszik a szinted egy automatch játék után egy új, játék utáni figyelmeztető jelenik meg az ünneplésre!


Térképválasztó képernyő

Újraterveztük a térképválasztó képernyőt, hogy a térképek szűrhetőek és megjeleníthetőek legyenek típus szerint és alfabetikus sorrendbe raktuk őket. Ez megkönnyíti a dolgod, amikor egy bizonyos térképet keresel.

Meccsválasztó képernyő

  • A meccsválasztó képernyőt ezentúl szűrhető lesz típus szerint.

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 9 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14