2017 június 25, vasárnap

Harmadik születésnap!

 Mindig van ok az ünneplésre és vidám eseményekre. Most a CoH2 harmadik évfordulóját ünnepelhetjük meg közösen. Egy szuper 2v2 bajnokság indul június 23.-án értékes nyereményekkel. De van más jó hír is a születésnap alkalmából.

A 3 éves születésnap megünneplése alatt június 23 és június 26. között minden lejátszott játék után kétszeres loot pontot kaptok. Most lehet igazán begyűjteni a hiányzó parancsnokokat, vagy egy egész tonnányi ellátmányhoz jutni.

Kicsit azért figyeljünk a 2v2 kettő bajnokságra is, mert az új patchnek köszönhetően szuper játékok ígérkeznek. Relic szervezésében elég jó kis díjak is potyognak majd. Nézzünk bele a fontosabb dolgokba közösen:

ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK

    • Játék típusa: 2v2
    • Csapatok: Rendezett
    • Nem tükör mérkőzések
    • Mod: Nincs
    • Győzelmi pontok: 500
  • Kiindulási hely: Szövetségesek (1 & 2), Axis (3 és 4)

A játék megadott térképeken zajlik majd, konkrét szabálykiírást megtaláljátok a következő webcímen:

Nyeremények

    • 1. hely - 50000 Supply + Total War: Warhammer
    • 2. hely - 30000 Supply + Valkyria Chronicles
  • 3. hely - 15000 Supply + Football Manager 2016

Menetrend

2016 únius 23 - nyitófutamain & Quater Finals * 10:30 PDT / 18:30 BST - Torna Check-In: Kezdődik  * 10:45 PDT / 18:45 BST - Torna Check-in vége  * 11:00 PDT / 19:00 BST - verseny kezdete

2016 June 24 - Elődöntő & Grand Finals * 10:30 PDT / 18:30 BST - Torna t Check-In: Kezdődik  * 10:45 PDT / 18:45 BST - Torna Check-in vége  * 11:00 PDT / 19:00 BST - verseny kezdete

A BST időzóna a Magyar idő szerint -1 órát jelent. Ehhez viszonyítsátok az időkereteteket.

A játék hivatalos nyelve végig az angol!

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 11 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Brittel 1v1 nem nagyon használt doktrinával....
Yesterday 13:29:35
Sziasztok Egy kis baráti összecsapás.....
2017.máj..13. 01:05:55
Megnéztem, szerintem jól játszottál, elején én...
2017.márc..08. 08:48:35
Kíváncsi vagyok este meglesem, én is USAval...
2017.márc..07. 12:18:52
Egy újabb 1v1 es repi most usaval egy igen...
2017.márc..03. 18:58:55