2018 december 16, vasárnap

Tippek-trükkök

Képességek kézikönyve

A coh2.org felhasználóinak köszönhetően elkészült egy ismét hiánypótlónak mondható alkotás a képességek kézikönyve. Ezeket minden játékban használod, de biztos hogy maradéktalanul ismered mindet? Ha a válasz nem akkor itt a helyed, tanulmányozd őket bátran. A fordítást köszönjük Danyeknek.

Bővebben...

Company of Heroes 2 - Stream

cimtwitchÁltalában játékmegjelenések után azonnal érkeznek a friss ismertetők és elemzések. Nincs ez másként most sem! Vegyük hát górcső alá a CoH2 extra szolgáltatását, a beépített közvetítő modult, hogy lássuk, mi is ez pontosan!

Bővebben...

Trükközés az oroszokkal

 Foglakozzunk kicsit a manapság gyengének mondott orosz frakcióval. Ha, az emberek nehézségekbe ütköznek, megpróbálnak kitalálni valamit, amivel megkönnyíthetik az életüket. Sokat halljuk mostanában, hogy egy jól elhelyezett „Planet Demolition Charge” aranyat ér. Kiváló fegyver a blobok elhárítására. De, a gyors német tankokkal így sem tudunk még mit kezdeni.

Bővebben...

Harc a sniper ellen

wm_sniper Biztos sokak életét keserítették már meg az allatomos sniperek. Most leírunk pár ötletet miképp lehet ellenük hatásosan felvenni a harcot.

Bővebben...

CoH2 Tippek és Trükkök 2

 

tudtade

Bizonyára sokan hátradőltetek, mondván hogy "Mindent tudok erről a játékról, csak időm nincs, hogy legyakjak mindent, mint Lali az új kaszával a határba". Lehet, hogy meglepetés ér majd titeket, ha kicsit beleolvastok ebbe a cikkbe...

Bővebben...

Panzer Elite aknakeresés

panzer-elite_aknaA Panzer Elite frakcióból hiányzik az amerikai és Wehrmacht hadmérnök, vagy a brit utász megfelelője, ezért más módon kell megoldani az aknamezőn való biztonságos átjutást.

Bővebben...

CoH2 visszajátszások rögzítésének kikapcsolása

Sokan szenvednek a Company of Heroes 2 –vel számítógépük teljesítménye miatt. Számukra hozhat némi vigaszt jelen útmutatónk. Sajnos ez is, mint általában a teljesítménynövelés, némi áldozattal jár. Jelen esetben a játék replay rögzítésének kikapcsolásával juthatunk szabad erőforráshoz és így extra teljesítményhez.

Company of Heroes hotkeys

hotkeys Ne feledjük, hogy két kezünk van! Sokan nem tudják, de az egérggyilkolás mellett a billentyűzet rengeteget segíthet nekünk a csatatéren.

Bővebben...

CoH2 Tippek, trükkök I.

CoH 1-ben és 2-ben is vannak olyan alapvető hibák játékos oldalról, amelyek szerintem könnyen javíthatóak kis odafigyeléssel. Ezekre próbálok rámutatni a következő írásomban néhány tanáccsal kiegészítve. Remélhetőleg segíteni fog néhányatoknak abban, hogy jobban és eredményesebben játsszatok.

 

Bővebben...

Robbanóanyag és a Commando

brit_commandoA britek legerősebb gyalogos egységei a commando osztagok. A gránátdobás képességével rendelkeznek, hanem robbanóanyag elhelyezésére is képesek.

Bővebben...

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 8 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Hűű :( Egy ilyentől én is befordulnék többe...
2018.márc..11. 12:53:11
Szomorú :( Így már értem miért tűntél el....
2018.márc..10. 22:05:54
Az igen... Sajnálom :(
by StraubZ
2018.márc..10. 11:16:31
Betörtek és ellopták a gamer gépemet, szóval...
2018.márc..10. 11:09:17
predator-jagdisk-anarchista trio. a replay-ről...
2018.márc..03. 00:43:14