2017 december 18, hétfő

Trükközés az oroszokkal

 Foglakozzunk kicsit a manapság gyengének mondott orosz frakcióval. Ha, az emberek nehézségekbe ütköznek, megpróbálnak kitalálni valamit, amivel megkönnyíthetik az életüket. Sokat halljuk mostanában, hogy egy jól elhelyezett „Planet Demolition Charge” aranyat ér. Kiváló fegyver a blobok elhárítására. De, a gyors német tankokkal így sem tudunk még mit kezdeni.

 

Ebben a cikkben próbálunk némi tanácsot adni nektek, hogyan kezeljétek az elszemtelenedő hirtelen rátok rontó párducokat. Ez a trükk nem újdonság, de mostanra különösen szükséges a hatékonysága.

Le kell szögeznünk, hogy az oroszok gyengélkedése főként a játék késői szakaszában jelentkezik. Amikor már a tengelyhatalmak, nehéztankokkal árasztották el a csatateret, eljön a trükkök ideje.

    

Készítsünk „atombombát” telepítsük a szokványos orosz aknát, majd fölé vagy egy hangyányival hátrébb telepítsünk TNT –t. Az így elérhető robbanás kimagaslóan nagy lesz! Ezzel a képességgel azonnal megsemmisíthető egy párduc tank. Egy kis szerencsével még a jó öreg Tiger-acet is fél hpra robbanthatjuk.

A jármű aknára érkezésével automatikusan felrobban a robbanóanyag kombinációnk. Nem kell ezentúl az időzítéssel bajlódni, de ha szükséges manuálisan is ellőhetjük kis szerkezetünket.

A botlódrótos aknák (conscript Trip Wire Flares képessége) látóteret adhat a TNT-nk jól időzített detonálásához (mondjuk az ellenfelünket is figyelmezteti). Akna mellé is rakható, így azt is láthatjuk, ki sétált bele a csapdánkba. Ezzel az eszközzel mortarjainknak is adhatunk látóteret.

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 21 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Brittel 1v1 nem nagyon használt doktrinával....
2017.jún..24. 13:29:35
Sziasztok Egy kis baráti összecsapás.....
2017.máj..13. 01:05:55
Megnéztem, szerintem jól játszottál, elején én...
2017.márc..08. 08:48:35
Kíváncsi vagyok este meglesem, én is USAval...
2017.márc..07. 12:18:52
Egy újabb 1v1 es repi most usaval egy igen...
2017.márc..03. 18:58:55