2017 december 18, hétfő

Képességek kézikönyve

A coh2.org felhasználóinak köszönhetően elkészült egy ismét hiánypótlónak mondható alkotás a képességek kézikönyve. Ezeket minden játékban használod, de biztos hogy maradéktalanul ismered mindet? Ha a válasz nem akkor itt a helyed, tanulmányozd őket bátran. A fordítást köszönjük Danyeknek.

 

Üdvözlet

 

Akárcsak a Veterancy rendszer a képességek is óriási szerepet játszanak a Company of Heroes 2 játékmenetében. Minden képesség jelentős szerepet vállal az egységeid hatékonyságában. Néhány egység erőteljesen a képességeire támaszkodik, de olyan is akad, amelyik nem. Vannak, amik a saját vagy a csapattársaid egységeire hatnak, de szép számmal akad olyan is amelyek az ellenségre. Tehát megállapíthatjuk. hogy képességek és hatásainak maximalizálása nagy szerepet játszik a győzelem elérésében a Company of Heroes 2-ben.

Amíg a képességek hatásai néhány esetben nyilvánvalóak a játékbeli leírásuk alapján (pl.: Tactical Movement, a gyalogságod gyorsabban mozog. Hurrá.) és általános játékmenetből (Riflemen füstgránátot lő, ami lassítja a járműveket. wow). Néhány esetben lehetséges, hogy a hatások nem elég átláthatóak, vagy túlgondoltak, ezért vedd figyelembe, hogy a leírásban felsoroltak meglepetést tartogathatnak.

Akárhogy is, ha nem tudod, hogy a Valentine milyen messze kémlel a FOW-ban (fog of war), vagy a Combined Arms mit csinál, vagy mekkora pluszt jelent az OKW Valiant Assault képessége, akkor ez az útmutató neked szól.

Ez a kézikönyv azt a célt szolgálja, hogy tájékoztasson, felfrissítsen, csalogasson, tanítson, emlékeztessen téged minden kis hatásra, amit a képességek kínálnak.

Azonban ez az útmutató csak olyan képességeket és felvehető tárgyakat mutat be, amelyek valamit módosítanak az egységen vagy a megváltozott nyersanyagszám befolyásolja az off-map teljesítményt. Szóval, ha te egy nyílt off-map útmutatót keresel (mennyi lövedéket lő a Time on Target a 155mm Artillery-hez viszonyítva), vagy a gránát útmutató (milyen gyorsan dobják el a gránátot a Riflemen-ek a Paratrooper-ekhez képest?), akkor még várnod kell, ez csak később érkezik.

 

Online harcosok

Az oldalon 0 tagok online.
Az oldalon 21 vendég online.

Szárnysegéd

Vendégként nem elérhető!

Friss hozzászólások

Brittel 1v1 nem nagyon használt doktrinával....
2017.jún..24. 13:29:35
Sziasztok Egy kis baráti összecsapás.....
2017.máj..13. 01:05:55
Megnéztem, szerintem jól játszottál, elején én...
2017.márc..08. 08:48:35
Kíváncsi vagyok este meglesem, én is USAval...
2017.márc..07. 12:18:52
Egy újabb 1v1 es repi most usaval egy igen...
2017.márc..03. 18:58:55